Vesilaitoksen selkeytyksen parantaminen

Suomen Puhdasvesi Yhtiöt Oy
Simo Heininen
vedenkäsittelyn asiantuntija
puh. 040 5673 956
simo.heininen@puhdasvesi.fi

Selkeytinlamellien uusiminen on kannattavaa

Vanhat selkeytinlamellit voivat aiheuttaa pahoja toimintahäiriöitä vedenpuhdistusprosessiin.

Vesilaitosten selkeyttimien toimintaa voidaan parantaa asentamalla selkeyttimiin uudet ja tehokkaammat selkeytinlamellit. Mitoitamme ja asennamme TUBEdek -selkeytinlamelleja. Kaikki TUBEdek -lamellituotteet ovat helposti mitoitettavissa myös vanhoihin altaisiin.

Vedenkäsittelyprosessi tehostuu

Käyttämällä oikeinmitoitettuja ja ammattimaisesti asennettuja lamellielementtejä, selkeyttimen käsittelypinta-ala moninkertaistuu. Joissain tapauksissa voidaan tehokkaampien , nykyaikaisten lamellien asentamisella välttää suuren rakennustekniset muutokset vesilaitoksella. TUBEdek lamellien valmistustekniikka mahdollistaa hyvin monimuotoisten selkeytinaltaiden hyödyntämisen. Lamellien mitoitus on tärkeä vaihe. Mitoituksessa tehdyt virheet vaikeuttavat lamellien asentamista ja aiheuttavat vajaatehoisuutta vedenkäsittelyprosessissa.

Elementtitoimitus helpottaa asentamista

Lamellielementit toimitetaan mitoituksen perusteella määrämittaisina, helposti käsiteltävinä elementteinä. Oikein suoritettu elementtijako helpottaa lamellien asentamista vaikeisiinkin asennuspaikkoihin.

Varma tuentamekanismi

Lamellien tuenta on hoidettu haponkestävillä tuentajärjestelmällä, jolloin korroosion vaara ja lamellielementtien rikkoontuminen on vähäisempää ja lietteen poistaminen helpompaa.

Korkeatasoinen materiaali soveltuu käytettäväksi talousvesiprosesseihin

TUBEdek® elementit juomavesiprosesseissa on valmistettu PP –muovista, joka ei kerää vettä ja epäpuhtauksia rakeenteeseen. Lamellien pinnat pysyvät kunnossa pidempään ja selkeyttimen puhdistuskyky paranee.

Kysy tarjous ja lisätietoja!

Simo Heininen
vedenkäsittelyn asiantuntija
puh. 040 5673 956
simo.heininen@puhdasvesi.fi