vesityökorttikoulutus

KOULUTUS

Hinnasto ja toimitusehdot

VESIKOULUTUKSETKOULUTUS- TAI TESTAUSTAPAHINTA
VESITYÖKORTTI
Vesityökortti-koulutus 1pv ja näyttötutkinto, talousvesilähikoulutus ja -testaus225 EUR / hlö
Vesityökortti-koulutus 1pv ja näyttötutkinto, uima-allasvesilähikoulutus ja -testaus225 EUR / hlö
Vesityökortti-verkkokoulutus 1pv ja osallistumisoikeus lähitestaukseen, talousvesiverkkokoulutus + osallistumisoikeus lähitestaukseen225 EUR / hlö
Vesityökortti-verkkokoulutus 1pv ja näyttötutkinto, uima-allasvesiverkkokoulutus + osallistumisoikeus lähitestaukseen225 EUR / hlö
Vesityökortti-näyttötutkinto vesilaitos, vesijohtoverkosto tai uima-allas (pelkkä testaus ilman koulutuspäivään tai verkkokoulutukseen osallistumista, ilman oppikirjaa)lähitestaus95 EUR / hlö / testi
Vesityökortti-näyttötutkinto (lisätutkintomaksu tai tutkintomaksu muun erillisen koulutuksen yhteydessä)lähitestaus58 EUR / hlö / testi
Opas vesityökortin suorittajalle (talous- tai allasvesi, erikseen tilattuna)postitetaan vain erikseen tilattaessa22 EUR / kpl
MUUT KOULUTUKSET
Talousvesijärjestelmän desinfiointi, 1pvverkkokoulutus tai lähikoulutus360 EUR / hlö
Talousvesijärjestelmän desinfiointi -kenttäkurssi, 2pvlähikoulutus478 EUR /hlö
Näytteenotto talousvesistä, 1pvverkkokoulutus tai lähikoulutus420 EUR / hlö
Uima-allasjärjestelmien hoito ja huolto, 2pvlähikoulutus620 EUR / hlö
Näytteenotto allasvesistä, 1pvlähikoulutus420 EUR / hlö
Sairaalavesihygienia, 1pvverkkokoulutus440 EUR / hlö
Legionella- koulutus hotellien esimiehille (LEG 01)verkkokoulutus440 EUR / hlö
Legionellan hallinta uimahalleissa ja kylpylöissä (LEG 02)verkkokoulutus440 EUR / hlö
Legionellan riskit sairaaloiden talousvesi- ja erikoisvesijärjestelmissä  (LEG03)verkkokoulutus440 EUR / hlö
Vesihygienian hallinta ja legionellan riskit camping- ja leirintäalueiden talousvesi- ja erikoisvesijärjestelmissä – tietoisku (LEG04w)2 h tietoisku verkossa85 EUR / hlö

Hinnat voimassa 1.1.2024 alkaen.
Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.
Varaamme oikeuden hinnanmuutoksiin, siitä ennalta ilmoittamatta.

Osallistumismaksu sisältää opetuksen, henkilökohtaisen oppimateriaalin, mahdolliset testaus- ja todistusmaksut sekä ohjelmaan merkityt ruokailut ja kahvit.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumisia koulutuksiin otetaan vastaan 
– verkkosivulla: https://www.puhdasvesi.fi/ilmoittautuminen.php
– sähköpostilla: koulutus@puhdasvesi.fi 

Annamme mielellämme ohjeita ilmoittautumiseen myös puhelimitse, numerossa 044 7482 095.

Ilmoittatuminen tulee tehdä kirjallisesti 4 arkipäivää ennen koulutusta, jotta ehdimme käsitellä ilmoittautumisen. Myöhemmin tehdyt ilmoittautumiset pyritään hoitamaan tapauskohtaisesti.

Koulutusmateriaali 

Koulutusten materiaali jaetaan erikseen vain lähikoulutustilaisuuksien alussa. Verkkokoulutuksia varten oppikirja tulee tilata erikseen. Vesityökorttikoulutuksen oppikirja on aina mahdollista tilata koulutukseen osallistuville toimitettavaksi etukäteen postitse, tällöin veloitetaan posti- ja käsittelykulut 12 euroa/kirja + alv 24%. Erikseen tilattaessa oppikirjasta veloitetaan vuosihinnaston mukainen maksu. Lisäksi veloitetaan käsittely-ja postitusmaksut. Opas kannattaa tilata hyvissä ajoin ennen koulutustilaisuutta.

Tilausvahvistus ja maksuehdot

Laskutuspalvelumaksu paperisille laskuilla 8 euroa. Sähköisistä, ilmoittautumisen yhteydessä annettuihin verkkolaskutusosoitteisiin lähetetyistä verkkolaskuista laskutuslisää ei peritä. Koulutukseen ja/tai näyttötutkintoon ilmoittautuneille lähetetään tilausvahvistus koulutukseen osallistumisesta sekä lasku osallistumismaksuista. Laskun maksuehto on 7 pv, jos muuta ei erikseen sovita.

Suomen Vesiosuuskuntien Liiton jäsenvesiosuuskuntien edustajat saavat 50 EUR:n (sis alv 24%) jäsenalennuksen koulutusten hinnasta (ei koske Puhdasvesi-risteilyn hintaa).

Verkkokoulutuksiin sovelletaan toistaiseksi ennakkolaskutuksen periaatetta. Verkkokoulutuksiin tulee myöhemmin käyttöön verkkokauppapalvelu, joka mahdollistaa sujuvamman koulutuksen tilauksen ja koulutuksen maksun.

Vesityökortit toimitetaan annettuihin osoitteisiin, kun palvelu on kokonaan suoritettu ja myyntireskontramme on vahvistanut maksun suorituksen.

Tähän hinnastoon on koottu vesikoulutusten yleisimpien koulutuspakettien hinnat. Ryhmäkursseista saat lisätietoa ja tarjouksen ottamalla yhteyttä koulutussihteeriimme koulutus@puhdasvesi.fi.

Peruutusehdot ja muutosehdot

Koulutustilaisuuksien peruutukset tulee ilmoittaa 14 päivää (Puhdasvesi-risteilylle 30 pv) ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko koulutustilaisuuden hinnan. Mahdollisista henkilötieto- ja yhteystietomuutoksista tulee ilmoittaa kirjallisesti etukäteen kurssin pitäjälle.

Mikäli koulutus- tai testitilaisuuteen ei ilmoittaudu osallistujia riittävästi, Suomen Vesikoulutus pidättää itsellään oikeuden siirtää tilaisuuden uuteen ajankohtaan tai peruuttaa tilaisuuden kokonaan.

Majoitusvarausten peruutukset tulee ilmoittaa majoituspalvelun tuottajalle mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kaksi arkipäivää ennen saapumista. Peruuttamatta jätetyistä majoitusvarauksista veloittaa majoituspalvelun tuottaja omien peruutusehtojensa mukaisen veloituksen.

Vesityökortin näyttökokeessa hylätyksi tuleminen

Näyttökoe tulee uusia, jos näyttökokeessa ei saavuta Valviran ja STM:n määrittelemiä tavoitteita. Uuden näyttökokeen voi suorittaa kurssiohjelmamme mukaisien tilaisuuksien yhteydessä, etukäteen sovitusti ja hinta määräytyy voimassa olevan hinnaston perusteella.

Vesityökortin katoaminen ja uudelleen tilaus

Vesityökortit postitetaan tilausvaiheessa tilaajan kirjallisesti antamaan postitusosoitteeseen. Postituksesta pidetään postitusdiaaria, josta voidaan tarvittaessa tarkastaa vesityökorttien postituspäivä ja postitusosoite. Tilausvahvistuksessa vahvistetaan postitusosoite. Postitus tapahtuu noudattaen Postin yleisiä postitusohjeita (viittaus 16.12.2021). Jos asiakas haluaa käyttää esimerkiksi kirjattua postitustapaa, tulee siitä sopia erikseen kirjallisesti.

Jos vesityökortti katoaa vajaavaisen tai virheellisen tilausvaiheessa annetun postitusosoitteen vuoksi, veloitamme postituksen selvitystyöstä ja vesityökortin uudelleen tilauksesta ja uudelleen postituksesta palveluhinnastomme mukaisen maksun. Jos vesityökortti katoaan Postin toimien johdosta, noudatetaan asian käsittelyssä Postin voimassa olevia yleisiä toimitusehtoja (viitaus 16.12.2021)

Jos vesityökortti katoaa asiakkaan toimista johtuen, tulee asiakkaan tilata uusi vesityökortti kirjallisesti sähköpostilla, osoitteeseen koulutus@puhdasvesi.fi lähetettävällä tilauksella. Puhelintilauksia ei uudelleen tilauksessa voida hyväksyä. Kadonneen vesityökortin toimitukseen sovelletaan voimassa olevia toimitus- ja myyntiehtojamme, sekä hinnastoa.

Valviran ohjeet vesityökortti -testauksesta

Noudatamme testaustoiminnassamme Valvira ohjeita, jotka on koottu Valviran verkkosivuille.
https://www.valvira.fi/ymparistoterveys/terveydensuojelu/vesityokortti