Hinnasto


VESIKOULUTUKSET HINTA 2020
Vesityökortti-koulutus 1pv ja näyttötutkinto, talousvesi 210 EUR/hlö
Vesityökortti-koulutus 1pv ja näyttötutkinto, uima-allasvesi 210 EUR/hlö
Vesityökortti-näyttötutkinto vesilaitos, vesijohtoverkosto tai uima-allas (pelkkä testaus ilman koulutuspäivään osallistumista, ilman oppikirjaa) 95 EUR/hlö/testi
Vesityökortti-näyttötutkinto (lisätutkintomaksu tai tutkintomaksu muun erillisen koulutuksen yhteydessä) 53 EUR/hlö/testi
Opas vesityökortin suorittajalle (talous- tai allasvesi, erikseen tilattuna) 18 EUR/kpl
Talousvesijärjestelmän desinfiointi, 1pv 350 EUR/hlö
Talousvesijärjestelmän desinfiointi – kenttäkurssi, 2pv 450 EUR /hlö
Näytteenotto talousvesistä, 1pv 400 EUR /hlö
Häiriötilanteisiin varautumisen suunnittelu, 1pv 350 EUR/hlö
Vesihuoltolaitosten asiakirjahallinta, 1pv 350 EUR/hlö
Talousvesilaitosten siivous ja pintahygienia, 1 pv 350 EUR/hlö
Teollisuuden vesikoulutus, 1pv 420 EUR/hlö
Uima-allasjärjestelmien hoito ja huolto, 2pv 590 EUR/hlö
Uimahallien turvallisuus, 1pv 360 EUR/hlö
Näytteenotto allasvesistä, 1pv 400 EUR /hlö
Uimahallien siivous ja pintahygienia, 1pv 360 EUR/hlö
Vesiosuuskuntien koulutuspäivät, 1pv 210 EUR/hlö
Allasvesiasetuksen soveltaminen, 1pv 350 EUR/hlö
Allasvesiviikko 1700 EUR/hlö

Hinnat voimassa 1.1.2020 alkaen.
Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.
Varaamme oikeuden hinnanmuutoksiin, siitä ennalta ilmoittamatta.

Osallistumismaksu sisältää opetuksen, henkilökohtaisen oppimateriaalin, mahdolliset testaus- ja todistusmaksut sekä ohjelmaan merkityt ruokailut ja kahvit.

Koulutusmateriaali
Koulutusten materiaali jaetaan koulutustilaisuuden alussa. Vesityökorttikoulutuksen oppikirja on mahdollista tilata koulutukseen osallistuville toimitettavaksi etukäteen postitse, tällöin veloitetaan posti- ja käsittelykulut 8 euroa/kirja + alv 24%. Erikseen tilattaessa oppikirjasta veloitetaan vuosihinnaston mukainen maksu. Lisäksi veloitetaan käsittely-ja postitusmaksut.

Tilausvahvistus ja maksuehdot
Laskutuspalvelumaksu paperisille laskuilla 8 euroa. Sähköisistä, ilmoittautumisen yhteydessä annettuihin verkkolaskutusosoitteisiin lähetetyistä verkkolaskuista laskutuslisää ei peritä. Koulutukseen ja/tai näyttötutkintoon ilmoittautuneille lähetetään tilausvahvistus koulutukseen osallistumisesta sekä lasku osallistumismaksuista. Laskun maksuehto on 7 pv, jos muuta ei erikseen sovita.
Suomen Vesiosuuskuntien Liiton jäsenvesiosuuskuntien edustajat saavat 50 EUR:n (sis alv 24%) jäsenalennuksen koulutusten hinnasta (ei koske Puhdasvesi-risteilyn hintaa).

Tähän hinnastoon on koottu vesikoulutusten yleisimpien koulutuspakettien hinnat. Ryhmäkursseista saat lisätietoa ja tarjouksen ottamalla yhteyttä koulutussihteeriimme koulutus@puhdasvesi.fi .

Peruutusehdot ja muutosehdot
Koulutustilaisuuksien peruutukset tulee ilmoittaa 14 päivää (Puhdasvesi-risteilylle 30 pv) ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko koulutustilaisuuden hinnan. Mahdollisista henkilötieto- ja yhteystietomuutoksista tulee ilmoittaa kirjallisesti etukäteen kurssin pitäjälle. Ilmoittamatta jätetyistä henkilövaihdoksista laskutamme palveluhinnastomme mukaisen muutosmaksun.

Mikäli koulutustilaisuuteen ei ilmoittaudu osallistujia riittävästi, Suomen Vesikoulutus pidättää itsellään oikeuden siirtää tilaisuuden uuteen ajankohtaan tai peruuttaa tilaisuuden kokonaan.

Majoitusvarausten peruutukset tulee ilmoittaa majoituspalvelun tuottajalle mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kaksi arkipäivää ennen saapumista. Peruuttamatta jätetyistä majoitusvarauksista veloittaa majoituspalvelun tuottaja omien peruutusehtojensa mukaisen veloituksen.

Vesityökortin näyttökokeessa hylätyksi tuleminen
Näyttökoe tulee uusia, jos näyttökokeessa ei saavuta Valviran ja STM:n määrittelemiä tavoitteita. Uuden näyttökokeen voi suorittaa kurssiohjelmamme mukaisien tilaisuuksien yhteydessä, etukäteen sovitusti ja hinta määräytyy voimassa olevan hinnaston perusteella.