Hinnasto ja Toimitusehdot


VESIKOULUTUKSET

KOULUTUS- TAI TESTAUSTAPA

HINTA 2021 – 2022

     

VESITYÖKORTTI

   

Vesityökortti-koulutus 1pv ja näyttötutkinto, talousvesi

lähikoulutus ja -testaus

210 EUR/hlö

Vesityökortti-koulutus 1pv ja näyttötutkinto, uima-allasvesi

lähikoulutus ja -testaus

210 EUR/hlö

Vesityökortti-verkkokoulutus 1pv ja osallistumisoikeus lähitestaukseen , talousvesi

verkkokoulutus + osallistumisoikeus lähitestaukseen

210 EUR/hlö

Vesityökortti-verkkokoulutus 1pv ja näyttötutkinto, uima-allasvesi

verkkokoulutus + osallistumisoikeus lähitestaukseen

210 EUR/hlö

Vesityökortti-näyttötutkinto vesilaitos, vesijohtoverkosto tai uima-allas (pelkkä testaus ilman koulutuspäivään tai verkkokoulutukseen osallistumista, ilman oppikirjaa)

lähitestaus

95 EUR/hlö/testi

Vesityökortti-näyttötutkinto (lisätutkintomaksu tai tutkintomaksu muun erillisen koulutuksen yhteydessä)

lähitestaus

53 EUR/hlö/testi

Opas vesityökortin suorittajalle (talous- tai allasvesi, erikseen tilattuna)

postitetaan vain erikseen tilattaessa

18 EUR/kpl

     
     

MUUT KOULUTUKSET

   

Talousvesijärjestelmän desinfiointi, 1pv

verkkokoulutus tai lähikoulutus

350 EUR/hlö

Talousvesijärjestelmän desinfiointi – kenttäkurssi, 2pv

lähikoulutus

450 EUR /hlö

Näytteenotto talousvesistä, 1pv

verkkokoulutus tai lähikoulutus

400 EUR /hlö

Uima-allasjärjestelmien hoito ja huolto, 2pv

lähikoulutus

590 EUR/hlö

Uimahallien turvallisuus, 1pv

lähikoulutus

360 EUR/hlö

Näytteenotto allasvesistä, 1pv

lähikoulutus

400 EUR /hlö

Uimahallien siivous ja pintahygienia, 1pv

lähikoulutus

360 EUR/hlö

Teollisuuden vedenhankinta, 1pv

verkkokoulutus

350 EUR/hlö

Vesilaitosten asiakirjahallinta, 1pv

verkkokoulutus

400 EUR /hlö

Sairaalavesihygienia, 1pv verkkokoulutus 420 EUR/hlö
Legionella- koulutus hotellien esimiehille (LEG 01) verkkokoulutus 420 EUR/hlö
Legionellan riskit sairaaloiden talousvesi- ja erikoisvesijärjestelmissä  (LEG03w) verkkokoulutus 420 EUR/hlö

Hinnat voimassa 1.1.2021 alkaen.
Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.
Varaamme oikeuden hinnanmuutoksiin, siitä ennalta ilmoittamatta.

Osallistumismaksu sisältää opetuksen, henkilökohtaisen oppimateriaalin, mahdolliset testaus- ja todistusmaksut sekä ohjelmaan merkityt ruokailut ja kahvit.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumisia koulutuksiin otetaan vastaan 
– verkkosivulla: https://www.puhdasvesi.fi/ilmoittautuminen.php
– sähköpostilla: koulutus@puhdasvesi.fi 

Annamme mielellämme ohjeita ilmoittautumiseen myös puhelimitse, numerossa 044 7482 095.

Ilmoittatuminen tulee tehdä kirjallisesti 4 arkipäivää ennen koulutusta, jotta ehdimme käsitellä ilmoittautumisen. Myöhemmin tehdyt ilmoittautumiset pyritään hoitamaan tapauskohtaisesti.

Koulutusmateriaali 
Koulutusten materiaali jaetaan erikseen vain lähikoulutustilaisuuksien alussa. Verkkokoulutuksia varten oppikirja tulee tilata erikseen. Vesityökorttikoulutuksen oppikirja on aina mahdollista tilata koulutukseen osallistuville toimitettavaksi etukäteen postitse, tällöin veloitetaan posti- ja käsittelykulut 8 euroa/kirja + alv 24%. Erikseen tilattaessa oppikirjasta veloitetaan vuosihinnaston mukainen maksu. Lisäksi veloitetaan käsittely-ja postitusmaksut. Opas kannattaa tilata hyvissä ajoin ennen koulutustilaisuutta.

Tilausvahvistus ja maksuehdot
Laskutuspalvelumaksu paperisille laskuilla 8 euroa. Sähköisistä, ilmoittautumisen yhteydessä annettuihin verkkolaskutusosoitteisiin lähetetyistä verkkolaskuista laskutuslisää ei peritä. Koulutukseen ja/tai näyttötutkintoon ilmoittautuneille lähetetään tilausvahvistus koulutukseen osallistumisesta sekä lasku osallistumismaksuista. Laskun maksuehto on 7 pv, jos muuta ei erikseen sovita.
Suomen Vesiosuuskuntien Liiton jäsenvesiosuuskuntien edustajat saavat 50 EUR:n (sis alv 24%) jäsenalennuksen koulutusten hinnasta (ei koske Puhdasvesi-risteilyn hintaa).

Verkkokoulutuksiin sovelletaan toistaiseksi ennakkolaskutuksen periaatetta. Verkkokoulutuksiin tulee myöhemmin käyttöön verkkokauppapalvelu, joka mahdollistaa sujuvamman koulutuksen tilauksen ja koulutuksen maksun.

Vesityökortit toimitetaan annettuihin osoitteisiin, kun palvelu on kokonaan suoritettu ja myyntireskontramme on vahvistanut maksun suorituksen.

Tähän hinnastoon on koottu vesikoulutusten yleisimpien koulutuspakettien hinnat. Ryhmäkursseista saat lisätietoa ja tarjouksen ottamalla yhteyttä koulutussihteeriimme koulutus@puhdasvesi.fi .

Peruutusehdot ja muutosehdot
Koulutustilaisuuksien peruutukset tulee ilmoittaa 14 päivää (Puhdasvesi-risteilylle 30 pv) ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko koulutustilaisuuden hinnan. Mahdollisista henkilötieto- ja yhteystietomuutoksista tulee ilmoittaa kirjallisesti etukäteen kurssin pitäjälle. Ilmoittamatta jätetyistä henkilövaihdoksista laskutamme palveluhinnastomme mukaisen muutosmaksun.

Mikäli koulutus- tai testitilaisuuteen ei ilmoittaudu osallistujia riittävästi, Suomen Vesikoulutus pidättää itsellään oikeuden siirtää tilaisuuden uuteen ajankohtaan tai peruuttaa tilaisuuden kokonaan.

Majoitusvarausten peruutukset tulee ilmoittaa majoituspalvelun tuottajalle mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kaksi arkipäivää ennen saapumista. Peruuttamatta jätetyistä majoitusvarauksista veloittaa majoituspalvelun tuottaja omien peruutusehtojensa mukaisen veloituksen.

Vesityökortin näyttökokeessa hylätyksi tuleminen
Näyttökoe tulee uusia, jos näyttökokeessa ei saavuta Valviran ja STM:n määrittelemiä tavoitteita. Uuden näyttökokeen voi suorittaa kurssiohjelmamme mukaisien tilaisuuksien yhteydessä, etukäteen sovitusti ja hinta määräytyy voimassa olevan hinnaston perusteella.

Vesityökortin katoaminen ja uudelleen tilaus
Vesityökortit postitetaan tilausvaiheessa tilaajan kirjallisesti antamaan postitusosoitteeseen. Postituksesta pidetään postitusdiaaria, josta voidaan tarvittaessa tarkastaa vesityökorttien postituspäivä ja postitusosoite. Tilausvahvistuksessa vahvistetaan postitusosoite. Postitus tapahtuu noudattaen Postin yleisiä postitusohjeita (viittaus 16.12.2021). Jos asiakas haluaa käyttää esimerkiksi kirjattua postitustapaa, tulee siitä sopia erikseen kirjallisesti.

Jos vesityökortti katoaa vajaavaisen tai virheellisen tilausvaiheessa annetun postitusosoitteen vuoksi, veloitamme postituksen selvitystyöstä ja vesityökortin uudelleen tilauksesta ja uudelleen postituksesta palveluhinnastomme mukaisen maksun. Jos vesityökortti katoaan Postin toimien johdosta, noudatetaan asian käsittelyssä Postin voimassa olevia yleisiä toimitusehtoja (viitaus 16.12.2021)

Jos vesityökortti katoaa asiakkaan toimista johtuen, tulee asiakkaan tilata uusi vesityökortti kirjallisesti sähköpostilla, osoitteeseen koulutus@puhdasvesi.fi lähetettävällä tilauksella. Puhelintilauksia ei uudelleen tilauksessa voida hyväksyä. Kadonneen vesityökortin toimitukseen sovelletaan voimassa olevia toimitus- ja myyntiehtojamme , sekä hinnastoa.

Valviran ohjeet vesityökortti -testauksesta
Noudatamme testaustoiminnassamme Valvira ohjeita, jotka on koottu Valviran verkkosivuille.
https://www.valvira.fi/ymparistoterveys/terveydensuojelu/vesityokortti