Hinnasto


VESIKOULUTUKSET KOULUTUS- TAI TESTAUSTAPA HINTA 2020
– 2021
     
VESITYÖKORTTI    
Vesityökortti-koulutus 1pv ja näyttötutkinto, talousvesi lähikoulutus ja -testaus 210 EUR/hlö
Vesityökortti-koulutus 1pv ja näyttötutkinto, uima-allasvesi lähikoulutus ja -testaus 210 EUR/hlö
Vesityökortti-verkkokoulutus 1pv ja osallistumisoikeus lähitestaukseen , talousvesi verkkokoulutus + osallistumisoikeus lähitestaukseen 210 EUR/hlö
Vesityökortti-verkkokoulutus 1pv ja näyttötutkinto, uima-allasvesi  verkkokoulutus + osallistumisoikeus lähitestaukseen 210 EUR/hlö
Vesityökortti-näyttötutkinto vesilaitos, vesijohtoverkosto tai uima-allas (pelkkä testaus ilman koulutuspäivään tai verkkokoulutukseen  osallistumista, ilman oppikirjaa) lähitestaus 95 EUR/hlö/testi
Vesityökortti-näyttötutkinto (lisätutkintomaksu tai tutkintomaksu muun erillisen koulutuksen yhteydessä) lähitestaus 53 EUR/hlö/testi
Opas vesityökortin suorittajalle (talous- tai allasvesi, erikseen tilattuna) postitetaan vain erikseen tilattaessa 18 EUR/kpl
     
MUUT KOULUTUKSET    
Talousvesijärjestelmän desinfiointi, 1pv verkkokoulutus tai lähikoulutus 350 EUR/hlö
Talousvesijärjestelmän desinfiointi – kenttäkurssi, 2pv lähikoulutus 450 EUR /hlö
Näytteenotto talousvesistä, 1pv verkkokoulutus tai lähikoulutus 400 EUR /hlö
Uima-allasjärjestelmien hoito ja huolto, 2pv lähikoulutus 590 EUR/hlö
Uimahallien turvallisuus, 1pv lähikoulutus 360 EUR/hlö
Näytteenotto allasvesistä, 1pv lähikoulutus 400 EUR /hlö
Uimahallien siivous ja pintahygienia, 1pv lähikoulutus 360 EUR/hlö
Vesiosuuskuntien koulutuspäivät, 1pv  lähikoulutus 210 EUR/hlö

Hinnat voimassa 5.5.2020 alkaen.
Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.
Varaamme oikeuden hinnanmuutoksiin, siitä ennalta ilmoittamatta.

Osallistumismaksu sisältää opetuksen, henkilökohtaisen oppimateriaalin, mahdolliset testaus- ja todistusmaksut sekä ohjelmaan merkityt ruokailut ja kahvit.

Koulutusmateriaali 
Koulutusten materiaali jaetaan erikseen vain lähikoulutustilaisuuksien alussa. Verkkokoulutuksia varten oppikirja tulee tilata erikseen. Vesityökorttikoulutuksen oppikirja on aina mahdollista tilata koulutukseen osallistuville toimitettavaksi etukäteen postitse, tällöin veloitetaan posti- ja käsittelykulut 8 euroa/kirja + alv 24%. Erikseen tilattaessa oppikirjasta veloitetaan vuosihinnaston mukainen maksu. Lisäksi veloitetaan käsittely-ja postitusmaksut. Opas kannattaa tilata hyvissä ajoin ennen koulutustilaisuutta.

Tilausvahvistus ja maksuehdot
Laskutuspalvelumaksu paperisille laskuilla 8 euroa. Sähköisistä, ilmoittautumisen yhteydessä annettuihin verkkolaskutusosoitteisiin lähetetyistä verkkolaskuista laskutuslisää ei peritä. Koulutukseen ja/tai näyttötutkintoon ilmoittautuneille lähetetään tilausvahvistus koulutukseen osallistumisesta sekä lasku osallistumismaksuista. Laskun maksuehto on 7 pv, jos muuta ei erikseen sovita.
Suomen Vesiosuuskuntien Liiton jäsenvesiosuuskuntien edustajat saavat 50 EUR:n (sis alv 24%) jäsenalennuksen koulutusten hinnasta (ei koske Puhdasvesi-risteilyn hintaa).

Verkkokoulutuksiin sovelletaan toistaiseksi ennakkolaskutuksen periaatetta. Verkkokoulutuksiin tulee myöhemmin käyttöön verkkokauppapalvelu, joka mahdollistaa sujuvamman koulutuksen tilauksen ja koulutuksen maksun.

Tähän hinnastoon on koottu vesikoulutusten yleisimpien koulutuspakettien hinnat. Ryhmäkursseista saat lisätietoa ja tarjouksen ottamalla yhteyttä koulutussihteeriimme koulutus@puhdasvesi.fi .

Peruutusehdot ja muutosehdot
Koulutustilaisuuksien peruutukset tulee ilmoittaa 14 päivää (Puhdasvesi-risteilylle 30 pv) ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko koulutustilaisuuden hinnan. Mahdollisista henkilötieto- ja yhteystietomuutoksista tulee ilmoittaa kirjallisesti etukäteen kurssin pitäjälle. Ilmoittamatta jätetyistä henkilövaihdoksista laskutamme palveluhinnastomme mukaisen muutosmaksun.

Mikäli koulutus- tai testitilaisuuteen ei ilmoittaudu osallistujia riittävästi, Suomen Vesikoulutus pidättää itsellään oikeuden siirtää tilaisuuden uuteen ajankohtaan tai peruuttaa tilaisuuden kokonaan.

Majoitusvarausten peruutukset tulee ilmoittaa majoituspalvelun tuottajalle mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kaksi arkipäivää ennen saapumista. Peruuttamatta jätetyistä majoitusvarauksista veloittaa majoituspalvelun tuottaja omien peruutusehtojensa mukaisen veloituksen.

Vesityökortin näyttökokeessa hylätyksi tuleminen
Näyttökoe tulee uusia, jos näyttökokeessa ei saavuta Valviran ja STM:n määrittelemiä tavoitteita. Uuden näyttökokeen voi suorittaa kurssiohjelmamme mukaisien tilaisuuksien yhteydessä, etukäteen sovitusti ja hinta määräytyy voimassa olevan hinnaston perusteella.

Vesityökortin katoaminen ja uudelleen tilaus
Jos vesityökortti katoaa asiakkaan toimista johtuen, tulee asiakkaan tilata uusi vesityökortti kirjallisesti sähköpostilla, osoitteeseen koulutus@puhdasvesi.fi lähetettävällä tilauksella. Kadonneen vesityökortin toimitukseen sovelletaan voimassa olevia toimitus- ja myyntiehtojamme , sekä hinnastoa.