vesijärjestelmien huollot

HUOLLOT

Suomen Puhdasvesi Yhtiöt Oy
Simo Heininen
vedenkäsittelyn asiantuntija
puh. 040 5673 956
simo.heininen@puhdasvesi.fi

Vesijärjestelmien huollot ja kunnossapito on tärkeää järjestelmien ja vedenkäsittelyn toimivuuden kannalta. Jatkuva ylläpito, säännöllisesti ja tarvittaessa tehtävät huoltotoimet ja esimerkiksi laiterikon vaatimat korjaukset ovat osa vedenkäsittelyn ja vedenjohtamisen arkipäivää.

Elinkaarensa päähän tullut laitteisto tai muuttunut vedenkäsittelyn tarve voi tarvita laajemman mittakaavan laitteisto- tai laitossaneerausta. Esimerkiksi talousvettä toimittavalla laitoksella tai vesijohtoverkostossa sattuva saastumistapaus tai uima-altaan saastumistapaus voi tarvita erityisen tehokasta desinfiointia. Hoidamme myös vedenottamoiden ja kaivostojen rakennekorjaukset.

Olipa kyseessä talousvesilaitoksen alkalointilaitos, allasvesijärjestelmän hiekkasuodattimet kuin paineviemäriverkoston pumppaamohuollot tai muu vesijärjestelmän huoltoa kaipaava osanen, olemme apunanne.

Lue lisää palveluistamme:

Kaivojen huolto
Vesitornien ja vesisäiliöiden pesu ja desinfiointi
Vesijärjestelmien desinfiointi

Suomen Puhdasvesi Yhtiöt Oy tarjoaa asiantuntevia palveluja joustavalla aikataululla näihin ja moniin muihin kunnossapidon tehtäviin.

Kysy lisää:
Simo Heininen
vedenkäsittelyn asiantuntija
puh. 040 5673 956
simo.heininen@puhdasvesi.fi