Erikoisvesijärjestelmien koulutukset

Erikoisvesijärjestelmien koulutukset suuntautuvat esimerkiksi lääketeollisuuden, elintarviketeollisuuden, risteilyaluksien ja sairaaloiden edustajille. Alla olevasta kalenterista löytyvät tarjolla olevat koulutuspäivät. Koulutuksia järjestetään myös asiakkaan tarpeen mukaan tilattuina ryhmäkursseina, jotka voidaan järjestää asiakkaan omissa tiloissa haluttuna ajankohtana.

Ultrapuhtaanveden järjestelmät (1 pv)
Ultrapuhtaan veden käyttäjien joukko on moninainen mutta yhtäläisyytenä heille on tarve korkealaatuiseen käyttöveteen. Ultrapuhtaanveden koulutuksessa käydään läpi järjestelmien tärkeimpiä kulmakuvia suunnitteluperiaatteista aina ylläpito- ja huoltotoimien tärkeyteen. Huoltamaton ja esimerkiksi epähygienisiä putkiston kohtia sisältävä järjestelmä voi aiheuttaa käyttäjälleen mittavia teknisiä ja taloudellisia ongelmia. Mm. näiden seikkojen ennakointiin ja estämiseen saa koulutuksesta hyviä eväitä.

Sairaalavesihygienia (1 pv)
Sairaaloiden vesijärjestelmien koulutuksessa keskitymme vesihygienian hallinnan lisäksi sairaaloiden vesijärjestelmien erityispiirteisiin. Sairaaloiden vesijärjestelmät ovat varsin monimutkaisia kokonaisuuksia, joten niiden ammattimainen huolto- ja ylläpito vaatii perehtymistä vesikemian maailmaan. Koulutuksessa käydään monipuolisesti läpi eri osa-alueita, mm. vedenkäsittelylaitteistoja, vedenlaatua tarpeita ja sairaalan vesihygieniaa. Koulutuksessa sivutaan myös juomavesidirektiivin vaikutusta vesihuollon toimivuuteen sairaalaympäristöissä.

Ilmoittaudu tästä

Viikko PvmKurssi nro Kurssialue Luentopaikka
43/2022 to 27.10.2022 klo 9 -14 436SVHw Sairaalavesihygienia -verkkokoulutus Verkkokoulutus Toteutus verkkokoulutuksena
Kirjautumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille

Ilmoittaudu tästä

Lisätietoa
Suomen Vesikoulutus
044 7482 095
koulutus@puhdasvesi.fi