Teollisuuden ja elintarviketuotannon vesikoulutukset

Teollisuuslaitokset voivat olla isoja vedenkäyttäjiä ja tarvittavalle vedenlaadulle saattaa olla erityisiä kriteerejä, jotka eroavat perinteisen asutuksen käyttöön tuotettavan talousveden ominaisuuksista. Myös jätevesien osalta teollisuudella on omat haasteensa. Tiiviissä yhteistyössä elintarviketeollisuuden kanssa toimii alkutuottajia, joille käytettävän talousveden laatu on myös olennainen asia.

Järjestämme teollisuuden ja elintarviketuotannon tarpeisiin eriaiheisia vesikoulutuksia. Koulutuksia järjestetään yleisinä kursseina, mutta asiakkaan tarpeen mukaan myös tilattuina ryhmäkursseina, jotka voidaan järjestää asiakkaan omissa tiloissa haluttuna ajankohtana. Tietyissä tapauksissa teollisuuden tarpeisiin saattaa löytyä hyödyllisiä koulutuksia erikoisvesijärjestelmien koulutusten puolelta, jos esimerkiksi teollisuusyksikön tarve liittyy ultrapuhtaaseen veteen tai tietyn parametrin kriittiseen esiintymiseen.

Ilmoittaudu tästä

Teollisuuden vedenhankinta ja muuttunut vesihuoltolainsäädäntö (1 pv)   Lisätietoa
Tukkuvesisopimukset ja niiden merkitys (1 pv)   Lisätietoa
Maatilan vesihuollon varmistaminen (0,5 pv) Lisätietoa

Viikko PvmKurssi nro Kurssialue Luentopaikka
Teollisuuden vesikoulutus - Ryhmäkurssit Toteutamme Teollisuuden vesikoulutukset ryhmäkurssina. Tiedustele lisää, koulutus@puhdasvesi.fi

Ilmoittaudu tästä

Lisätietoa
Suomen Vesikoulutus
044 7482 095
etunimi.sukunimi@puhdasvesi.fi