mittauslaitteet

REKRY

Suomen Puhdasvesi Yhtiöt Oy
Simo Heininen
vedenkäsittelyn asiantuntija
puh. 040 5673 956
simo.heininen@puhdasvesi.fi

Hitsaava vesikemisti – tule töihin Lieksaan!

Ootko koskaan miettinyt tekeväsi arvostettua, vastuullista ja motivoivaa työtä luonnonkauniissa Pohjois-Karjalassa, Lieksan kaupungissa? 

Nyt siihen olisi oiva tilaisuus. 

Toimintamme mukavasti laajentuessa haemme 25 vuotta vesihuoltoalalla toimineeseen perheyritykseemme hitsaavaa vesikemistiä. 

Mikä on hitsaava vesikemisti?

Vesihuoltoala on moniosaajuutta vaativa tekninen ala. Olet joko alan valmis, vankka ammattilainen tai pelottomasti perehtyvä työssäoppija valmiina sukeltamaan kanssamme veden ihmeelliseen maailmaan. 

Työssäsi vedät mitä erikoisimpia veteen ja vedenkäsittelyyn liittyvä projekteja ja hankkeita. Joskus työ on vuorostaan rutiinimaisempaa toimistotyötä: laadit aineistoja ja huolehdit projektien kannattavuudesta yhdessä toimitusjohtajan ja vesi-isännöitsijän kanssa. 

Tällä hetkellä työn alla:

– suuren voimalaitoksen vedenkäsittelyn desinfiointisuunnitelman valmistelut ja laitekannan parantaminen

– valmistautuminen asiakaskohteen hygienisointitöihin

– vedenkäsittelyyn keskittyvän, vain vedenkäsittelyn ammattilaisille suunnatun verkkokaupan www.watershop.fi ylösajo

– 3 vuoden tuotekehityshanke ensisijaisten kiinteistöjen vesihygienian parantamiseksi

– uimahallien suodatusmassojen kuntoselvitys ja huoltosuunnitelman laadinta.

Mitä muuta teemme:

– olemme eliminoineet bakteereita ja muita vesihygienian kannalta haitallisia örriköitä hotelleista, sairaaloista ja laivoista

– olemme kunnostaneet pieniä vedenottamon kaivoja ja suuria paperitehtaan vesilaitoksia ja kaikkea siltä väliltä

– huollamme laitetoimittajista riippumattomina uimahallien ja vesilaitosten erilaisia vedenkäsittelylaitteita

– onnistuimme alentamaan yhdessä asiakasvesilaitoksen kanssa vesilaitoksen sähköenergian kulutusta n. 30 %. Tätä työtä riittää myös tulevaisuudessa.

– vuonna 2006 perustettu aputoiminimemme Suomen Vesikoulutus kouluttaa vuosittain n. 1000 – 1500 vesihuoltoammattilaista

– vesihuoltoalalla lakisääteisiä vesityökortteja olemme myöntäneet Valviran kanssa yhteistyössä reippaasti yli 13 000 kappaletta.

Mitä edellytämme ja toivomme:

Innostunutta, ahkeraa ja sitoutunutta suhtautumista pienyrityksen monipuoliseen työkenttään.

Joskus työpäivä voi venyä, jopa odottamattomasti – pöpöntappotyössä pitää muistaa, etteivät pöpöt vesijohtoputkessa nuku edes öisin….

Jos työtaustasi ja koulutuksesi on kytköksissä veteen, vesikemiaan tai vedenkäsittelyyn, se nopeuttaa varmasti työtehtävääsi kiinnittymistä ja edistää myös osaltaan motivaatiota omaksua uutta. 

6 kk:n koeaikana tutustutaan toisiimme ja hiotaan sinun työkenttäsi osaamistasi tukevaksi ja asetetaan yhdessä työssäoppimisen nousujohteiset portaat tuleviin vaativimpiin vesihuoltoprojekteihin. 

Toivottavasti et ole meillä vain töissä. Pienessä perheyrityksessä on joustavuutta. Työ puhtaan veden parissa on erittäin palkitsevaa. Meidän kanssamme olet rakentamassa yhdessä sidosryhmien, viranomaisten ja toisten vesialan ammattilaisten kanssa turvallisempaa vesihuoltoa ja vedenkäsittelyä.

Lisätietoa toiminnastamme löytyy myös:

www.legionella.fi

www.purewater.fi

Aikataulumme:

Jätä avoin persoonallinen hakemuksesi sähköpostilla, CV:llä ja palkkatoivomuksellasi varustettuna 29.3.2024 mennessä sähköpostiin info@puhdasvesi.fi

Lisätietoja antavat tarvittaessa :

Toimitusjohtaja Simo Heininen, simo.heininen@puhdasvesi.fi

Vesi-isännöitsijä Anu Heininen, anu.heininen@puhdasvesi.fi

Mottomme: Ole huoleti – Me tunnemme veden!