Tiedonkeruupäätteet ja käsimittausanturit

Tiedonkeruupäätteiden ja käsimittausantureiden avulla voidaan kerätä mittaustuloksia ja muita tietoja mistä tahansa, myös sellaisista paikoista ja tilanteista, joista mittaukset kiinteästi asennettavilla lähettimillä ja antureilla eivät ole mahdollisia. Tiedonkeruupäätettä hyödynnetään myös jokapäiväisissä käyttötarkkailun toimissa kuten DPD-mittausten tallentamisessa, kemikaalin lisäysten rekisteröinnissä. Viivakoodinlukija nopeuttaa työtä ja ajastetut tehtävät ohjaavat tekemään oikeat tehtävät oikeina ajankohtina.
DSC02639_vaalennettu_Tausta

Tiedonkeruupäätteet

Ovaterm-3G kannettava tiedonkeruupääte
Ovaterm on erittäin monikäyttöinen tiedonkeruulaite vaativiin kenttäolosuhteisiin. Laite on iskunkestävä ja vesitiivis. Se toimii saumattomasti yhteen Ovaport-verkkopalvelun kanssa ja on yhteydessä palveluun mobiilidataverkon ja 2G/3G-yhteyksien kautta. Sen sisäinen 3G-modeemi mahdollistaa tietojen suoran siirron mittauspaikan ja Ovaport-palvelimen kesken kaikkialta mobiiliverkon kuuluvuusalueelta.
Ovaterm_telakka_large_32

Ovaterm-päätteen kanssa voidaan käyttää langattomia Ovasense-anturikahvoja ja Ovahygi-pintahygieniamittalaitteita. Ovaterm on markkinoiden ensimmäinen aidosti langaton omavalvonnan käsimittalaite. Sisäänrakennetun viivakoodinlukijan avulla voidaan mittauspisteet tunnistaa nopeasti viivakooditunnisteiden avulla. Myös mittauskohteisiin liittyvät lisä- tai seurantatiedot (kuten kemikaalinlisäystiedot) voidaan nopeasti lukea viivakoodinlukijan avulla.

Käsimittausanturit

Ovahygi – luminometri pintahygieniamittauksiin
Ovahygillä teet nopeista pintahygieniamittauksista osan päivittäistä rutiinia, jolla varmistetaan puhtaat pinnat,  siivoustyön korkea laatu ja turvallisuus.

Perustuotekuva_Ovahygi_1024x1281_Oikea_Alaviisto_ID_6485__332
Ovahygi on luminometriaan perustuva ATP-pintahygieniamittalaite. Se käyttää UltraSnap-tyyppisiä ATP-testipuikkoja pintojen soluperäisen lian määrän mittaamiseen. Se lähettää mittaustulokset langattomasti tiedonkeruupäätteelle. Ovahygi on erittäin nopea ja edullinen ratkaisu päivittäisten ATP-pintahygieniamittausten suorittamiseen.ATP-pintahygienianäytteiden ottaminen ja jäljitettävä sekä järjestelmällinen tallentaminen ei koskaan ole ollut näin helppoa, nopeaa ja taloudellista. Ovahygiä voidaan käyttää itsenäisenä mittalaitteena ja lukea tulokset suoraan näytöltä. Mutta yhdistämällä sen Ovaterm-tiedonkeruupäätteen ja Ovaport-verkkopalvelun kanssa, saat kokonaisvaltaisen ja tehokkaan pintahygienian omavalvontajärjestelmän. Se tekee pintojen puhtauden varmistamisesta ja näytteiden keräämisestä, mittaamisesta, tallentamisesta ja raportoinnista suoraviivaisen prosessin. Ovahygi antaa sinun keskittyä olennaiseen, sillä yhtään johtoa, ohjelmistoa tai ajuria ei tarvitse asentaa.

Ovasense
Ovasense on Ovaterm-päätteen kanssa käytettäväksi suunniteltu lämpötilan käsimittausanturi. Se lähettää mittaustulokset langattomasti tiedonkeruupäätteelle ja kiinnittyy magneettisesti päätteen kylkiin. Ovasense mittaa lämpötilan nopeasti, tarkasti ja langattomasti. Se on suunniteltu toimimaan yhdessä Ovaterm-tiedonkeruupäätteiden kanssa. Ovasense-anturit kiinnittyvät magneettisesti päätteen molempiin kylkiin. Anturi lähettää mittaustiedot langattomasti Ovaterm-päätteelle, joten likaantuvaa ja helposti rikkoutuvaa johtoa ei ole.

Ovasense_Punainen_large_27
Ovasense perustuu tarkkaan ja stabiiliin platinalämpötila-anturiin, joten mittaustulokset ovat luotettavia. OVA-palveluun kuuluu myös Ovasense-anturien kalibrointivaihtopalvelu, jonka yhteydessä vaihdetaan myös anturin sisäinen paristo. Ristikontaminaatioriskin pienentämiseksi Ovasense-mittausanturia on saatavilla värikoodattuna kolmella erivärisellä tiivisteellä: punaisena, sinisenä ja keltaisena. Värikoodaus helpottaa samojen anturien käyttöä tiettyyn käyttötarkoitukseen tai tietyssä paikassa.