Tarjoamme palveluna

Tarvekartoitus

Kaikki alkaa vedenkäsittelyjärjestelmän valvonta-, mittaus-  ja muiden tarpeiden tarkasta selvittämisestä ja ymmärtämisestä. Näin voidaan rakentaa mahdollisimman hyvin tarvetta vastaava e-water.fi -ratkaisu. Perehdymme yhdessä asiakkaan kanssa käyttökohteeseen sekä käyttötarpeisiin ennen tarjouksen antamista.

Asennus

Asentajamme saapuvat yhdessä sovittuna aikana paikalle tarvittavien laitteiden ja tarvikkeiden kanssa asentamaan laitteistot käyttökuntoon. Asennus voidaan myös sopia tehtäväksi yhteistyössä asiakkaan asentajien kanssa tai kokonaan asiakkaan toimesta.

Käyttöönotto

Otamme myös käyttöön laitteistot, liitämme ne Ovaport-verkkopalveluun, rakennamme tiedonkeruuympäristön ja annamme käyttöönotto-opastuksen niin, että voit jatkaa rauhassa järjestelmään perehtymistä.

Etävalvonta- tai etäpäivystyspalvelu

Tarvittaessa tarjoamme Puhdasvesi-päivystyspalveluja päivystys- tai etävalvontatehtävien hoitoon, esimerkiksi jos henkilöresurssien rajallisuus asettaa tällaisia tarpeita ilta-, viikonloppu- tai loma-aikoihin.

Koulutus

Kokonaisuuteen kuuluu luonnollisesti erilaisia koulutuspalveluita. Annamme tarvittaessa käyttökoulutusta paikan päällä.

Kalibrointi

Tarjoamme monille mittalaitteillemme myös ainutlaatuista kalibrointipalvelua. Kalibrointipalvelumme perustuu vaihtomoduulijärjestelmään, jonka ansiosta se on kustannuksiltaan ylivoimaisen edullinen.

Tuki, huolto ja takuu

Luonnollisena osana palvelukokonaisuuteen kuuluvat myös kattavat tuki-, huolto- ja takuupalvelut.