Katutalkoot 2022

Haaste Katutalkoisiin !

Suomen Puhdasvesi Yhtiöt Oy on haastanut jo kahtena peräkkäisenä vuotena 17.4.2020 ja 15.1.2021 Lieksan kaupunkikeskusyhdistys ry:n sekä Lieksan Yrittäjät ry:n ja Lieksan kaupungin katutalkoisiin. Katutalkoita ei voitu vuosina 2020 eikä 2021 toteuttaa , johtuen koronapandemiasta.

Puhtaanapidon ja siivouksen tarve ei ole pienentynyt kevääseen 2022 siirryttäessä. Siksipä haaste on uudistettu , nyt jo kolmannen kerran!

Jokainen kiinteistön ylläpitäjä, käyttäjä ja vuokralainen tietää , että keväisin lumien hävittyä tulee esiin sepeliä, roskaa, pölyä ja muuta pihalle kuulumatonta tavaraa. Kukapa sen siivoaisi pois ?

Suomen Puhdasvesi Yhtiöt Oy on ollut erittäin tyytyväinen Kiinteistö Oy Lieksan Pielisentie 18 :ssa käytössään oleviin toimisto- ja hallintotiloihinsa. Yhdessä vuokraisäntien kanssa tiloja on kehitetty ja tullaan kehittämään tulevaisuuden tarpeita vastaaviksi. Suunnitelmissa Suomen Vesistudion kehittämistä.

Haluamme myös omilla pienillä resursseillamme tehdä yhdessä työtä viihtyisämman Lieksan kaupungin katukuvan eteen. Siksi Suomen Puhdasvesi Yhtiöt Oy on haastanut eri toimijat Katutalkoisiin. Tämä vapaaehtoisuuteen perustuva uudistettu haaste on kirjallisesti toimitettu Lieksan Yrittäjien puheenjohtajalle, Jari Heiskaselle 22.3.2022

Toivottavasti yhdessä eri toimijoiden, yritysten, yrittäjien yhteistyöllä Lieksan ensimmäiset katutalkoot olisivat käynnistysruiske yrittäjien ja organisaatioitten syvemmälle yhteistyölle.

Päivitystietona 8.4.2022 informoidaan, että puhelinkeskustelun Jari Heiskanen- Simo Heininen 7.4.2022 perusteella kävi selville, ettei Lieksan Yrittäjien hallitus ole kiinnostunut lähtemään toteuttamaan katutalkoita keväälle 2022.

Lieksassa 8.4.2022

Simo Heininen
toimitusjohtaja
Suomen Puhdasvesi Yhtiöt Oy
www.puhdasvesi.fi