Haaste Katutalkoisiin !

Suomen Puhdasvesi Yhtiöt Oy haastoi jo 17.4.2020 Lieksan kaupunkikeskusyhdistys ry:n sekä Lieksan Yrittäjät ry:n ja Lieksan kaupungin katutalkoisiin. Katutalkoita ei voitu keväällä 2020 pitää, johtuen koronapandemiasta.

Puhtaanapidon ja siivouksen tarve ei ole pienentynyt kevääseen 2021 siirryttäessä. Siksipä haaste on uudistettu 15.1.2021 !

Jokainen kiinteistön ylläpitäjä, käyttäjä ja vuokralainen tietää , että keväisin lumien hävittyä tulee esiin sepeliä, roskaa, pölyä ja muuta pihalle kuulumatonta tavaraa. Kukapa sen siivoaisi pois ?

Suomen Puhdasvesi Yhtiöt Oy on ollut erittäin tyytyväinen Kiinteistö Oy Lieksan Pielisentie 18 :ssa käytössään oleviin toimisto- ja hallintotiloihinsa. Yhdessä vuokraisäntien kanssa tiloja on kehitetty ja tullaan kehittämään tulevaisuuden tarpeita vastaaviksi. Suunnitelmissa on jatkaa Kansallisen Vesiosuuskunta-arkiston ja Suomen Vesistudion kehittämistä.

Haluamme myös omilla pienillä resursseillamme tehdä yhdessä työtä viihtyisämman Lieksan kaupungin katukuvan eteen. Siksi Suomen Puhdasvesi Yhtiöt Oy on haastanut eri toimijat Katutalkoisiin. Tämä vapaaehtoisuuteen perustuva uudistettu haaste on kirjallisesti toimitettu Lieksan Yrittäjien juuri valitulle puheenjohtajalle, Jari Heiskaselle 15.1.2021.

Toivottavasti yhdessä eri toimijoiden, yritysten, yrittäjien yhteistyöllä Lieksan ensimmäiset katutalkoot olisivat käynnistysruiske yrittäjien ja organisaatioitten syvemmälle yhteistyölle.

Lieksassa 15.1.2021 7:18

Simo Heininen
toimitusjohtaja
Suomen Puhdasvesi Yhtiöt Oy
www.puhdasvesi.fi