Erikoisvesijärjestelmäkurssit

Erikoisvesijärjestelmien alle kuuluu monenlaisia järjestelmiä. Ottamalla yhteyttä koulutussihteeriimme (koulutus@puhdasvesi.fi) saatte lisätietoa koulutusmahdollisuuksista liittyen omaan erikoisvesijärjestelmäänne.

Koulutuskalenteri                        Ilmoittaudu tästä

Ultrapuhtaanveden järjestelmät (1 pv)
Ultrapuhtaan veden käyttäjien joukko on moninainen mutta yhtäläisyytenä heille on tarve korkealaatuiseen käyttöveteen. Ultrapuhtaanveden koulutuksessa käydään läpi järjestelmien tärkeimpiä kulmakuvia suunnitteluperiaatteista aina ylläpito- ja huoltotoimien tärkeyteen. Huoltamaton ja esimerkiksi epähygienisiä putkiston kohtia sisältävä järjestelmä voi aiheuttaa käyttäjälleen mittavia teknisiä ja taloudellisia ongelmia. Mm. näiden seikkojen ennakointiin ja estämiseen saa koulutuksesta hyviä eväitä.

Sairaalavesihygienia (1 pv)
Sairaaloiden vesijärjestelmien koulutuksessa keskitymme vesihygienian hallinnan lisäksi sairaaloiden vesijärjestelmien erityispiirteisiin. Sairaaloiden vesijärjestelmät ovat varsin monimutkaisia kokonaisuuksia, joten niiden ammattimainen huolto- ja ylläpito vaatii perehtymistä vesikemian maailmaan. Koulutuksessa käydään monipuolisesti läpi eri osa-alueita, mm. vedenkäsittelylaitteistoja, vedenlaatua tarpeita ja sairaalan vesihygieniaa.

Koulutuskalenteri                        Ilmoittaudu tästä

Lisätietoa
Suomen Vesikoulutus
044 7482 095
etunimi.sukunimi@puhdasvesi.fi